Aromatherapie

Laat je neus je leiden naar jouw essentie.. ontdek de heilzame werking van planten

Van alle holistische therapieën – gericht op de gezondheid van lichaam en geest – is aromatherapie wellicht de schakel die ons met de energie van de natuur verbindt.

 

EsZensa Wellness, aromamassage, massage, aromatherapie Breda, wellness Breda, therapeut Breda, aromatherapie, aromatherapie producten, essentiële oliën, etherische oliën, Aromed producten, lavendel, migrana stick, Shanghan-lun olie, Aromed, Sheila Haanstra-van Kan

Aromatherapie is een zeer effectieve en heilzame therapie, gebaseerd op de energie, de essences of levenskracht van planten. Het is een holistische therapie die gebruik maakt van essentiële of etherische/vluchtige oliën. Omdat de oliën vluchtig zijn, hebben ze de eigenschap diep door de poriën van de huid door te dringen en zo via de bloedbaan gestransporteerd te worden door het hele lichaam.
Etherische oliën zijn natuurlijke organische stoffen, die in harmonie werken met de natuurlijke krachten van het lichaam en zijn daarom zo effectief voor onze gezondheid. In de praktijk maak ik dan ook graag gebruik van deze natuurlijke en holistische producten tijdens massagebehandelingen. Ik adviseer je graag over het gebruik van aromatherapie producten voor je welbevinden en gezondheid via de webshop.

aromatherapie, webhop aromatherapie, webshop, aromatherapie producten, Aromed producten, etherische oliën, essentiële oliën, Migrana stick, spierolie, Sheila Haanstra-van Kan, wellness, wellness Breda, holistisch

 

 

 

Bekijk hier het actuele assortiment van de Aromed aromatherapie producten, profiteer van leuke aanbiedingen!