Body / mind balance

Body/mind balance, breng balans in je leven!

 

Zijn lichaam en geest met elkaar in balans, dan kan er gezondheid en vitaliteit ontstaan.

 

In deze ruim 2 uur durende workshop worden je handvatten en praktische oefeningen aangereikt om je persoonlijke balans (fysiek & mentaal) te bewaken en te beïnvloeden. Je leert je eigen vitaliteit en ontspanning te vergroten. De oefeningen zijn erg leuk en leerzaam om in klein groepsverband te doen bijvoorbeeld met je collega’s, vrienden of familieleden in het kader van een teamtraining, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, valentijnscadeau, een origineel verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, jubileumcadeau, origineel bedankje of als bewust cadeautje aan jezelf voor je eigen ontwikkeling en gezondheid.

 

In de workshop staan bodybalance en mindbalance centraal in de vorm van bewuste en op resultaatworkshop balans, body mind balance, vitaliteit, wellness workshop, massage, meditatie, personeelsuitje, teamtraining, vrijgezellenuitje, gezondheid, braingym, bodyscan, meridiaanstrekkingen, energieoefeningen, onderlinge massage, mindfulness, aandachtsoefening, workshops Breda, Sheila Haanstra-van Kan, mindfulness Breda, massage Breda gerichte oefeningen:
* Energie- en bewegingsoefeningen (o.a. yoga en meridiaanstrekkingen)
* Massage oefeningen
* Aandachtsoefeningen (mindfulness)

 

Na de workshop ben je in staat om de aangeleerde kennis en vaardigheden praktisch toe te passen in je dagelijkse leven. Je ervaart meer ontspanning, fysieke en mentale balans, plezier, vitaliteit, positief onderling contact en inzichtsverruiming.

 

Duur: ca. 2 a 3 uur
Aantal deelnemers: vanaf 2 personen. Informeer naar de mogelijkheden.
Kosten: vraag een offerte aan voor je gezelschap of (kleine) organisatie. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifiek afgestemde workshop op locatie of op maat.

 

Reserveer zelf in je eigen tijd via het online afsprakensysteem een datum voor de Body / mind balance workshop.