Bodybutters

Pure lichaamsverzorging

 

Elke dag een stralende huid met natuurlijke cosmetica

 

De huid is een groot en belangrijk orgaan en daarom moet je er voorzichtig mee omgaan. Cosmetica is bedoeld om de huid te verzorgen en de natuurlijke schoonheid en gezondheid te versterken. Helaas is veel cosmetica belast met parabenen, paraffine en siliconen (conserveringsmiddelen, vet in crémes). Deze voor de huid onnatuurlijke oliën en vetten ontregelen de huidporiën, sluiten de huid af en lossen natuurlijke huidvetten op. Kortom het natuurlijke evenwicht wordt hierdoor verstoord.

 
Voor EsZensa Wellness reden om zich te verdiepen in natuurlijke verzorgingsproducten. Positieve ervaring met en kennis van oliën en aromatherapie, zijn de basis van de nieuw ontwikkelde bodybutters.Omdat de bodybutters enkel uit natuurlijke ingrediënten bestaan, wordt het evenwicht van de huid niet verstoord maar op natuurlijke wijze gevoed en hersteld. De bodybutters bestaan uit natuurzuivere geurloze kokosolie, amandelolie en etherische oliën en hebben de volgende verzobodybutters, huidverzorging, natuurlijke cosmetica, aromatherapie, lavendel, sinaasappel, roos, kokosolie, amandelolie, holistisch, puur, huidverzorging, eczeem, psoriasisrgende eigenschappen.

 
* 100% natuurzuivere oliën
* beschermt de huid tegen uitdroging, vervaagt rimpels
* 0% parabenen, paraffine, chemische parfum of kleurstof
* geschikt voor de (zeer) gevoelige huid
* rijk aan laurinezuur met antibacteriële en schimmelwerende werking

 

Er zijn 3 geuren ontwikkeld: verkwikkende sinaasappel, ontspannende lavendel en kalmerende roos. Probeer ze alle drie! De bodybutters zijn in de praktijk, per post of op evenementen verkrijgbaar in een handig bewaarpotje voor slechts €8,50,-. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Gun jezelf het allerbeste van moeder natuur, omdat je huid het verdient!

 

Wil je meer informatie over bodybutters?

download healing folder, healing, energetische behandeling, energie, kracht, reiki, magnetiseren, energiestroming, futloos, genezing, alternativeve geneeswijzen, edelstenen, bodybuttersDownload hier de flyer over bodybutters.