Over EsZensa

EsZensa Wellness heet je een warm welkom 

Kom tot rust, geniet van tijd en aandacht voor jezelf. Want je verdient het!wellness Breda, balans, balance, massage Breda, Sheila Haanstra-van Kan, EsZensa wellness, holistische wellness praktijk breda, holisme, wellness, ontspanning, balans, gezondheid, rust, workshops, holistisch, energiebalans, consulten, therapie, healing, coaching, wellness producten, bodybutters, aromatherapie, hooggevoelige, wellness, massage, healing, coaching, ontspanningsmassage, holistische therapie, holistisch therapeut, hooggevoelig, integraal therapeut, integrale therapie, massages

Ben je toe aan meer tijd voor jezelf, rust en ontspanning, of verdieping en inzicht of wil je het volle potentieel uit jezelf halen, maar je weet niet hoe of misschien ben je het wezenlijke contact met jezelf kwijt. Bij EsZensa Wellness ben je in goede en warme handen.

 

EsZensa Wellness is een holistische wellness praktijk waar je terecht kunt voor consulten, workshops en wellness producten die je kunnen ondersteunen in het (her)vinden van balans, inzicht en ontspanning.

Vanuit een holistisch mensbeeld (en dus kijkende naar het totale functioneren van de mens; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel), bieden wij onze diensten en producten aan die geheel zijn afgestemd op de unieke individuele wensen en behoeften.

Ontdek de mogelijkheden van onze wellness behandelingen, producten en workshops om even lekker te onthaasten en te ontspannen, de energiebalans op peil te brengen, inzichten te verruimen en aan de slag te gaan met praktische handvatten en tips. Kortom meer in contact met je eigen essentie!

 

Heb je vragen over onze diensten en activiteiten, neem dan gerust contact met mij op.