Therapeut

Bij de holistisch therapeut… ben je in goede en warme handen

Wat kun je verwachten van een holistisch therapeut? Wie is het gezicht achter EsZensa Wellness?

Sheila Haanstra-van Kan, Massagetherapeut Breda, healer Breda, coach Breda, Kindercoach Breda, Holistisch healer Breda, Integraal therapeut, Integraal holistisch therapeut Breda, Balanstherapeut Breda, massage, healing, ontspanning, EsZensa Wellness, intuïtief coach, lichtwerker, hoogsensitief, hooggevoelig, medium therapeut, reiki therapeut, healer, balans, antistress, rust, relax, yin, masseur Breda

Sheila Haanstra-van Kan                   Integraal holistisch therapeut

Laat ik mezelf aan je voorstellen

Mijn naam is Sheila Haanstra-van Kan, werkzaam als Integraal holistisch balanstherapeut, Energetisch therapeut en Massagetherapeut.

Als moeder van twee kinderen weet ik goed hoe uitdagend het is om de balans in het leven te behouden of hervinden. De balans tussen activiteit en rust, tussen geven en nemen. Ik zie mezelf als een vertegenwoordiger van de zachte, gevoelvolle, rustige kant van het bestaan als tegenhanger van alle drukte, denken, activiteit en doen.
Via massage, healing, intuïtieve coaching krijg je de kans om tot rust en jezelf te komen, gewoon (in het hier en nu) te mogen Zijn, emoties en/ of spanningen te voelen en los te laten, helderheid in jouw (gezondheids)situatie te krijgen en met een herboren en fris gevoel weer naar huis te gaan.

 

Over EsZensa Wellness, what’s in a name?

Sinds 2005 ben ik begonnen met het aanbieden van holistische behandelingen en consulten. In eerste instantie tezamen met een collega therapeut wat vanaf dat moment is uitgemond in de praktijk EsZensa Wellness.
De naam EsZensa Wellness slaat op het terugkomen bij de eigen essentie, bij jouw kern. Jezelf (her)ontdekken of (terug)vinden, jezelf weer puur ervaren en lekker jezelf mogen zijn en bewust weer voelen. Je vindt er ook het woord Zen in terug, dat refereert naar rust en bewust met aandacht mogen zijn. EsZensa staat ook voor het ervaren met al je zintuigen, de senses. Dat is wat EsZensa Wellness typeert en beoogt te zijn voor jou. Juist met de drukte van alledag een welkome tegenhanger en ondersteun ik je graag bij het (her)vinden van jouw balans.

Mijn filosofie en werkwijze zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat ieder mens zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar levensgeluk en -kwaliteit. Als holistisch therapeut reik ik slechts handvatten aan die je kunnen ondersteunen. Ik wijs je graag de richting.

 

Over mijn achtergrond

Bij EsZensa Wellness ben je in goede handen voor een moment van ontspanning, het hervinden van balans en verkrijgen van inzichten.
Als holistisch therapeut heb ik een brede achtergrond in het begeleiden en behandelen van cliënten. Gerichte vakopleidingen en cursussen in Massagetherapie, Energetische therapie & Holistic healing, Reiki, Onderlinge kindermassage, Braingym, Aromatherapie. En bovenal een oprechte compassie voor de medemens.
Ik ben aangesloten bij BMS belangenvereniging (Massage- en Sportverzorgingsbranche) en beroepsorganisatie Adiona. EsZensa Wellness heeft een Wkkgz-registratie bij het NIBIG (Het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Door deze registratie kun je voor klachtenmelding en behandeling terecht bij een klachtenfunctionaris van Quasir. Bij geschillen neemt Stichting Zorggeschil de zaak in behandeling.
Als therapeut ben ik partner van het platform Connect2unite – hét online platform voor betrouwbare complementaire zorg.

 

 

bms belangenvereniging, massage, massagetherapeut, holistisch therapeut     beroepsorganisatie Adiona, kindercoaches, kindercoach, stichting, erkende therapeut, holistisch therapeut  NIBIG, klachtengeschillencommissie, solidariteitsfonds, wkkgz, wkkgz-registratie, klacht indienen, Quasir, stichting zorggeschil, klachtenafhandeling, NIBIG-registratie, belangenbehartinging, integrale gezondheidszorg    connect2unite, complementaire zorg, alternatieve geneeswijzen, keurmerk complementaire zorg, massage, healing, holistisch, hoogsensitief, balans, hsp, zorg, verzorging, wellness, gezondheid, welzijn, verbinding, platform complementaire zorg, Sheila Haanstra-van Kan, therapeuten Breda, therapeut Breda, kindercoach, integrale zorg, holistische geneeswijzen, stressvrij, burnout, depressie, vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn,

“Belangrijk vind ik dat ik mijn werk vanuit mijn hart kan verrichten.”

Find your heart, then you know your path.